Noua colecție SENSE Primavara-Vara 2021, concepută de către designerul Andreea Tincu, surprinde prin formule stilistice originale, ușor de integrat în viața de zi cu zi, și axate atât pe noile direcții de purtabilitate, cât și pe dorința femeilor de a-și oferi bucuria îmbrăcatului cu plăcere.

  • Piese cheie: tricotaje premium, fără cusături, realizate integral din cașmir italian, și modele complexe din fire subțiri, trench-uri, fuste plisate, jerse-uri ultra-confortabile, salopete chic, cămăși și bluze oversized din bumbac, mătăse sau vâscoză.

  • Principalele motive ale colecției: imprimeuri florale și vegetale, dungi orizontale, printuri geometrice inspirate de Op Art.
  • Paleta cromatică: minimalism rafinat redat prin mult alb în asociere cu beige, ecru sau gri pal, accente vibrante care anunță un sezon plin de optimism – verde crud, galben intens și luminos, roșu flamboaiant, oranj energizant, pasteluri delicate – lila, vernil, roz pudră, bleu ciel, tonuri vegetale care susțin escapismul și nevoia de reconectare cu natura – oliv, verde lime, verde khaki.

“Când am creat această colecție, m-am gândit la utilitatea unei garderobe de sezon, pe lângă aspectul fashion al oricaror outfituri. Să poți mixa creativ ținute, astfel încât prin layers sau combinații neașteptate să obții alt tip de look, este o adevărata provocare pentru orice designer. Colecția Sense SS 2021 este focusată pe acest stil vestimentar Mix & Match, iar fiecare piesă are mai multe variante de styling. Iubesc diversitatea și cred că viitorul fashion este foarte generos în această direcție.” – Andreea Tincu, designer Sense.

Sezonul primăvară-vară 2021 înseamnă cu precădere redefinirea confortului, și o metamorfoză la nivel de tendințe. Ceea ce primează este starea de bine și intenția cu care fiecare persoană se îmbracă, anticipând atât contextele profesionale, cât și momentele plăcute ale zilei.