Târgul OutDoor by ISPO 2021 se amână de la data inițială din iulie pentru a avea loc în toamnă. În perioada 5-7 octombrie 2021, cea mai mare platformă a industriei de outdoor din Europa va avea loc online și în format fizic, sub denumirea Global Summit Edition. Evenimentul se va concentra pe întâlniri personale, schimb de specialiști și stabilirea de noi relații de afaceri. De asemenea, vor exista zone curate pentru prezentarea mărcii.

„Ca urmare a evoluției actuale a pandemiei de coronavirus, nu am fi putut garanta că OutDoor by ISPO 2021 putea să aibă loc la data planificată în iulie. Plecând de la precauțiile și pragmatismul necesar, am decis, prin urmare, împreună cu European Outdoor Group (EOG), să mutăm evenimentul pentru toamnă”, spune Klaus Dittrich, președinte și CEO al Messe München.

„De asemenea, planificăm atât elemente fizice, cât și digitale, pentru a putea reacționa cât mai flexibil posibil la toate eventualitățile.”


ISPO și-a desemnat câștigătorii premiului Brandnew 2021
Sportswear event ISPO to organize a digital fair: ISPO Re.Start Days
Noutati Outdoor Friedrichshafen 2016


Având în vedere că perioada comenzilor s-a încheiat deja, OutDoor by ISPO 2021 se va desfășura în această toamnă ca și Global Summit Edition. Scopul său va fi să faciliteze întâlnirea industriei la centrul de expoziții din München, cu extensie digitală, oferind tuturor celor implicați suficient spațiu pentru schimb, inspirație și informații.

Integrarea European Outdoor Summit

O componentă centrală a programului va fi European Outdoor Summit, care este integrat pentru prima dată în cadrul OutDoor by ISPO. Mark Held, președintele European Outdoor Group, organizator al summitului, spune: „Cu această ocazie, aducem împreună expertiza în domeniul organizării de târguri și conferințe și ne concentrăm capacitățile. Împreună vom crea o întâlnire de trend setting a industriei, cu cel mai înalt nivel de valoare adăugată pentru toți cei implicați, în circumstanțele actuale. ”