Joi, 27 Aprilie 2017, în showroom-ul SOPHIA situat în strada Pache Protopescu nr. 21, într-un spațiu armonios, s-a desfășurat ediția a – VI – a Sophia Cocktail Horeca Textile Event, din seria evenimentelor tematice organizate periodic de Sophia.

Evenimentul este dedicat tuturor arhitectilor, designerilor, proprietarilor de hoteluri, restaurante, cafenele și furnizorilor din domeniul HORECA, punând la dispoziția acestora posibilitatea de a interacționa și de a construi bazele unor relații de business viitoare.

În cadrul acestui eveniment, Sophia a prezentat invitaților noile colecții de țesături lansate în premieră la începutul lunii aprilie, la renumitul târg internațional de mobilă “Salone Internationale del Mobile” de la Milano, Italia.

Ca noutate, Sophia este deschisa să promoveze designeri și arhitecți români cu care colaborează, oferindu-le posibilitatea să personalizeze țesături sub brandul Sophia folosind procedeul de tipărire și țesere tip jacard.

Prin organizarea acestui eveniment am dorit să reunim atât clienții noi dar și clienții fideli brandului Sophia, din segmentul Horeca, arhitecti si designeri, care au apreciat calitatea produselor și serviciilor oferite de noi.

În centrul atenției s-a aflat, țesătura tip catifea considerată piesa de rezistență a colecției Sophia din acest an. Am dorit să prezentăm idei inovatoare, aplicând tipărituri inedite pe catifea și utilizând culori vibrante inspirate din particularitățile regiunilor, orașelor asociate cu colecțiile noastre” a declarat Lidia Ghermeli-Pasztor, coordonator proiecte B2B.

Despre companie:

Sophia Home Decoration România, înființată în 2004, a reușit să construiască o poveste de succes, un brand de încredere atât în rândul furnizorilor, partenerilor cât și al clienților reușind să livreze produse și servicii de calitate, având ca obiectiv înoirea periodică a colecțiilor de perdele, oferind ca element de unicitate consilierea gratuită la domiciliu cu designeri specializați Sophia.

Sophia Home Decoration oferă o varietate de produse și servicii precum perdele, draperii, tapițerii, drapaje, lambrechinuri, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de pernă, fețe de masă, lenjerii de pat, sisteme de prindere, accesorii, mic mobilier, confecționare în atelierele proprii, personalizare materiale prin imprimare sau broderie, montaj la domiciliu, întreținere și tapițerie.

Începând cu 2013, Sophia Home Decoration participă ca expozant la principalele târguri internaționale de profil, de la Paris și Milano, din dorința dezvoltării sistemului de francize și distribuție.

Sophia Home Decoration este o firmă cu capital 100% românesc, cu o tradiţie de 13 ani și o rețea de 22 de magazine, din care 8 magazine proprii si 14 francize, ce s-a extins pe piața națională și internațională, promovând permanent parteneriatul in regim franciză. Pentru clienții interesați, Sophia oferă posibilitatea accesării magazinului online www.sophia-romania.ro unde pot vizualiza şi comanda toate produse şi serviciile companiei.

Pentru informații de presă vă rugăm să ne contactați la nr. 0736 399 414 – Florin Vișenescu –Director de Marketing