Conform liderului mondial al agențiilor de informații de piață Mintel, 81% dintre consumatorii care achiziționează îmbrăcăminte care se potrivește perfect au probabilitate ridicată să cumpere din nou marca respectivă.

În condițiile în care comerțul online și achizițiile contactless devin noua normalitate, este crucial pentru companii să fie capabile să dezvolte produse de îmbrăcăminte de calitate înaltă, cu potrivire perfectă.

Alăturați-vă specialiștilor Gerber Matt Bakhoum – expert 3D și Ketty Pillet – vicepreședinte de marketing, pe 30 iunie sau 7 iulie pentru a descoperi cum folosind tehnologia 3D puteți să:

  • Digitalizați fluxul de lucru pentru dezvoltarea produsului
  • Îmbunătățiti colaborarea atunci când lucrați de la distanță
  • Promovați conceptul de sustenabilitate
  • Asigurați dezvoltarea și producerea eficientă a produselor durabile, potrivite, de calitate, la timp și sub buget, chiar și cu resurse limitate.

Pe parcursul webinarului veți afla cum să vă îndreptați spre un model orientat  către consumator, cum să reduceți consumurile de material, să cresteți economiile și să eliminați stocurile excedentare prin producerea doar a ceea ce se poartă acum. Soluția noastră unică 2D-to-3D oferă fundația pentru un flux de productie rapid și agil, permițându-vă să depăsiți orice provocare cu care vă veți confrunta în noua eră a modei.

Vă puteți înregistra aici: https://register.gotowebinar.com/#rt/2971746141671386635

O scurtă prezentare a programului Accumark 3D găsiți aici: https://www.youtube.com/watch?v=4SBOKhSBvt0

Pentru detalii contactați reprezentanța Gerber în România:

Landau Impex SRL

software@landau.ro

www.landau-automation.ro