timeSSD este o soluție software bazată pe web cu norme de timp standard și facilități de Social Manufacturing

Târgu Secuiesc, 7 Septembrie 2017:  versiunea Beta a timeSSD® este funcțională în Microsoft Azure Cloud.

Urmare a interesului crescut, manifestat de către casele de modă, facultățile de textile și de producători cu ocazia primei prezentări la Texprocess/Frankfurt în luna mai 2017, versiunea Beta a timeSSD a fost lansată în Cloud cu șapte limbi instalate: engleză, germană, rusă, turcă, română, bulgară și maghiară.

timeSSD Beta oferă timpii standard (norme de timp) pentru manipulare, poziționare, coasere, dispunere, folosirea instrumentelor, citirea și scrierea, mersul pe jos, călcat respectiv toate elementele de mișcare folosite pe parcursul dezvoltării metodelor de lucru/operațiilor din industria confecțiilor textile.

Versiunea Beta a timeSSD® este disponibilă pe bază de invitație, utilizarea sa este gratuită, inclusiv în scopuri comerciale.

Toate metodele și procesele tehnologice dezvoltate în Beta vor fi transferate și disponibile și în versiunea comercială.

Versiunea comerciala a timeSSD®  funcționează pe principiul „plata pe utilizare” (“pay per use”), fără licențe de utilizator, fără chei speciale și fără costuri de mentenanță. Disponibilitatea depinde numai de conexiunea la internet a utilizatorului.

Backupul datelor este asigurat de Azure prin opțiunea de rezervă geo redundanta.

DataS dezvolta soluții software dedicate industriei confecțiilor textile pentru creșterea performanțelor de operare și fabricație. timeSSD furnizează referințele indispensabile pentru controlul eficienței și pentru manopera stimulentă în industriile cu forță de muncă manuală intensivă, în special industria confecțiilor.

De asemenea, este o platformă colaborativă unde utilizatorul își dezvoltă metodele și listele de operații proprii și are posibilitatea de a le partaja cu partenerii selectați.

Laszlo Szabo, managing director al DataS spune: “De exemplu, metoda de execuție editată în Germania în limba germană de echipa de dezvoltare a clientului este partajată în timeSSD cu producătorul din România. Directorul tehnic primește implicit descrierile operațiilor în limba română și dispune de toate elementele necesare execuției modelului, având specificate și normele de timp standard. Astfel sunt evitate neînțelegerile, sunt economisiți timpi și bani. În viitorul apropiat vor fi implementate limbile poloneză, franceză, arabă, bengaleză și urdu. Intenția noastră este să includem și limbile hindi, mandarină și vietnameză înainte de sfârșitul acestui an. Aș dori să le mulțumesc partenerilor și susținătorilor noștri de peste hotare pentru sprijinul acordat pe parcursul traducerilor.“

timeSSD are o conexiune nativă cu GPD – General Production Data – soluție software dezvoltată pentru colectarea datelor on-line din producție, prin folosirea de coduri QR, respectiv dedicată controlului producției si planificării materialelor.

DataS dezvoltă și furnizează soluții software integrate dedicate proceselor de producție și business din industria textilă, pielărie, confecții și tricotaje începând cu anul 1992.

Astăzi sunt instalate mai mult de 1400 de licențe software DataS în 21 de țări.

DataS este numele comercial al Astailor Shine SRL din România, si al companiei surori DataStep Hungary Ltd., din Ungaria.

Mai multe informații găsiți la:

www.datas.ro

www.timessd.com