Săptămâna aceasta are loc #Creativo, cel mai important eveniment din industria textilă. Românii creativi şi pasionați de acest domeniu sunt invitați pe 27 şi 28 mai la The Ark Bucureşti (str. Uranus, nr. 150), unde vor avea parte de multe surprize.

Fie că sunt interesați să achiziționeze noi mașini de cusut sau obiecte vestimentare de la expozanții care vor fi prezenți, fie că doresc să învețe mai multe despre procesul de creație al hainelor sau despre deschiderea unei afaceri în modă, vizitatorii vor avea ocazia să participe la diverse ateliere şi conferințe pe toate temele din acest domeniu. Acestea vor fi susținute de traineri cu experiență de la Atelierele ILBAH. #Creativo are activități şi pentru cei care cunosc deja domeniul modei, şi pentru cei care se gândesc să facă primii pași în fashion.

Ateliere şi conferințe de specialitate

Astfel, cei interesați vor putea participa la conferințe pe antreprenoriat în fashion, despre finanțarea micilor afaceri sau accesarea fondurilor europene. Mai mult, vizitatorii se vor putea implica şi în activități în cadrul atelierelor, unde nu vor învăța doar despre croitorie, stilism vestimentar sau tipare de croitorie, ci vor putea pleca acasa cu noile lor creații sau retușa propriile haine.

Reduceri de neratat şi tombolă cu premii.

Vizitatorii #Creativo vor fi întâmpinați cu reduceri substanțiale şi vor putea achiziționa la preț redus orice au nevoie pentru atelierul de croitorie. Aceştia vor putea achiziționa de la mașini de cusut, la cursuri de formare profesională până la piese vestimentare şi produse de mercerie!

INTRAREA LIBERĂ

Nu în ultimul rând, vizitatorii pot să participe la ateliere şi workshop-uri gratuite cu teme variate.

Organizatori: Atelierele ILBAH, Brodat şi Cusut, Brother şi Tipare de Croitorie.

Contact: office@club-creativo.ro

Despre #Creativo poți afla mai multe detalii pe websiteul oficial și pe pagina oficială de Facebook.