Adidas scoate la vânzare, prin firma de licitații Maynards, două din liniile sale de producție pentru serii mici din Germania.

Potrivit informațiilor retailerului german, echipamentele pot fi folosite atât la fabricarea de încălțăminte sport cu design flexibil, cât și pentru îmbrăcăminte, și include mese de marcat cu laser, de tăiat, mașini de cusut industriale, mașini de formatat tălpi și alte utilaje de la furnizori precum Pfaff, Strobel, Eurolaser, Ring și Bielomatik.

Ele au fost folosite în cadrul unui proiect-pilot pentru fabricarea de încălțăminte sport pentru serii mici, instalat la Oechsler Motion, unul dintre partenerii de producție independenți ai Adidas din Germania și SUA, în 2018.

Vânzarea se va face pe fiecare produs prin licitație online.

„Adidas a făcut investiții semnificative în aceste două linii-pilot pentru fabricarea de încălțăminte sport personalizată. După o fază de testare de mai puțin de doi ani, alți producători de încălțăminte și materiale textile pot cumpăra aceste modele de utilaje bine întreținute la licitație ”, spune Daniel Kroeger, directorul general al Maynards Europe.