W Verbier a colaborat cu HeiQ și cu Medical Supply Company of Switzerland (MSCS) pentru a încorpora ecosistemul HeiQ Viroblock – un sistem end-to-end conceput pentru a menține curățenia de lungă durată în spațiile publice și mediile de afaceri, în cadrul programelor de administrare a incintelor, pe fondul blocajului recent introdus de autoritățile sanitare elvețiene.

Verbier, una dintre cele mai populare destinații de vacanță de iarnă din Elveția, a fost în atenția presei internaționale în acest sezon, din cauza măsurilor bruște și stricte de prevenire a coronavirusului care afectează sute de turiști. De la începutul pandemiei, sectorul ospitalității se confruntă cu încetinirea traficului și își așteaptă oaspeții cu prudență și măsuri deosebite în materie de igienă și siguranță.

Pentru a face față situației excepționale, hotelul W Verbier a anunțat implementarea ecosistemului HeiQ Viroblock, un serviciu menit să ofere protecție suplimentară a suprafețelor și să crească încrederea turiștilor. HeiQ Viroblock este câștigătorul din acest an al Swiss Technology Award, și una dintre cele mai inovatoare companii din domeniul textilelor antivirale.

HeiQ Viroblock Ecosystem are trei abordări: prin tratamente regulate de suprafață în urma unui protocol de curățare, prin furnizarea de echipament de protecție tratat cu HeiQ Viroblock personalului și prin reaplicarea substanțelor antivirale cu ajutorul unui spray portabil, între programele ciclului de curățare sau ori de câte ori este necesar.

W Verbier a apelat la primele două metode, iar implementarea acestora va începe în luna ianuarie.

„Am așteptat cu nerăbdare parteneriatul cu HeiQ și credem că ecosistemul Viroblock va fi pasul definitoriu către o nouă direcție de siguranță și relaxare a oaspeților noștri. Ține de noi să le oferim încredere și confort, astfel încât să se poată bucura de timpul lor liber”, spune Pierre-Henri Bovsovers, directorul general al W Verbier.