Pentru colecția de primăvară/vară 2022, materialele Sensitive® Fabrics ale producătorului italian Eurojersey, tema principală este cea a bunăstării, plecând de la seninătate și sentimentul încrederii. A avea grijă de tine și a-ți asculta nevoile fizice pentru ca mai apoi să te delectezi cu starea de bine pe care o meriți.

O vibrație prezentă mereu, de aici și alegerile fabricantului italian pentru lenjerie și piese pentru dormit, purtând o ușoară nostalgie, revizitate într-o nouă expresie contemporană.

Tendințe

Cottage Core

Un trend romantic, creat din dialogul între viziunea contemporană și nostalgia clasică, într-un stil country șic cu savoare britanică. Printuri vechi și culori într-un mix & match, modele paisley și efect 3D macramé pentru o vivacitate vizuală.

 

Vibrant Vacay

Stilul nomadic, caracterizat prin individualism și bogat în simboluri, este mereu seducător și are capacitatea de a te transporta în călătorii  imaginare prin culorile sale exuberange, în nuanțe solare și de oranj. Motivele sunt microgeometrice și reies dintre decorațiuni sublime, cu un șarm de ceramică antică, în culori delicate și cu efecte unice.

Backyard Florals

Un sentiment nostalgic, o întâlnire fascinantă între trecut și prezent, cu detalii de secolul 19 brodate, și print cu efecte de dantelă. Imprimeuri florale delicate, deseori cu motive abstracte, pentru îmbrăcăminte de noapte elegantă. Paleta de culori este neutră, de la nude la roz, cu nuanțe rafinate de mov profund, pentru a evoca o atmosferă nocturnă suspendată între vis și realitate.