Vino la All2Print Show!

4-7 OCTOMBRIE, ROMEXPO BUCUREŞTI

All2Print Show, cel mai mare târg de tipar din România, are loc între 4-7 octombrie la ROMEXPO Bucureşti, în pavilionul B1.

De la echipamente cu tehnologii inovatoare de print pentru tipografii, ateliere de producţie publicitară, producători de ambalaje şi retaileri, la un regal de evenimente şi zone demo print, All2Print Show vă invită să descoperiți noul univers al printului digital.

HIGHLIGHTS

  • peste 350 de branduri
  • 12.000 mp standuri expoziţionale
  • 200 echipamente LIVE
  • 9 ţări reprezentate
  • conferinţe internaţionale

Descoperă cele mai noi echipamente şi tehnologii de imprimare

Industria de tipar se află într-o continuă evoluție, iar la All2Print Show veți fi martorii unei adevărate revoluții în tehnologia de imprimare. De la echipamente de ultimă generație până la soluții inovatoare de imprimare, expoziția va oferi participanților o perspectivă unică asupra viitorului acestei industrii.

Cu peste 350 de branduri prezente, All2Print Show promite să fie o sursă inestimabilă de inovaţii şi oportunităţi pentru profesioniştii din domeniul tiparului şi locul unde vor putea fi văzute în acțiune tehnologiile de imprimare de ultimă generaţie care vor transforma industria de print.

Vă aşteptăm cu lansări de produse în premieră pentru piaţa din România şi oferte speciale disponibile doar pe perioada târgului.

Descoperiţi puterea revoluţionară a printului digital în designul de interior

All2Print Show este o sursă inepuizabilă de inspirație și informație pentru arhitecţii şi designerii de interior: pe lângă tehnologii de print digital, vor fi expuse materiale inovatoare care pot transforma orice spațiu, de la case și birouri la restaurante și orice alt imobil.

DesignPrint Home Studio, una dintre zonele demo ale târgului, este un apartament decorat şi personalizat cu ajutorul printului digital. Vă invităm să explorați acest spațiu unic, unde veți descoperi cum puteți transforma ideile în realitate cu ajutorul tehnologiei de imprimare.

La DesignPrint Conference, conferinţa de design care are loc în cadrul târgului, renumiți arhitecți vor prezenta ultimele tendințe în materie de design interior, dar şi cum poţi da viaţă ideilor tale cu ajutorul printului digital. Printre invitaţi: Miruna Ardelean (arhitect designer de interior), Oana Vlădilă (designer Aesthetic Design), Ana Codău (arhitect) şi Hamid Nicola Katrib (arhitect designer de interior).

 

SUPER EVENTS

Premieră LIVE: Research FESPA – Viitorul industriei de print (7 octombrie, 11:30)

DesignPrint Conference (7 octombrie, 10:30)

Digitalizare: Călătoria spre automatizare (6 octombrie, ora 11:00)

Conferinţa Francize la raft (6 octombrie, ora 14:00)

Concursul Colantorul Anului (5-6 octombrie, în standul Algernon)

 

DEMO AREAS

DesignPrint Home Studio – apartament decorat cu obiecte printate digital

In-Store Print – supermarket amenajat cu soluţii de print pentru retail

Personalized Area – personalizări LIVE de produs pe obiecte promoţionale

(pix, notes, brichetă, breloc)

 

Accesul la târg este gratuit, pe baza codului de acces primit în urma completării formularului online sau la faţa locului. Pentru mai multe informaţii despre târg, programul evenimentelor și pentru a obţine codul de acces, vă rugăm să vizitați www.all2printshow.ro .

Comunicat de presă