Emma – The Sleep Company, companie specializată în distribuția D2C (direct-to-consumer) de articole pentru somn (saltele, paturi, perne și lenjerii), deschide la București al șaselea său birou operațional la nivel global. Potrivit unui comunicat de presă, compania angajează specialiști pentru biroul din România și a dat startul unei campanii plătite, destinate celor care vor să le testeze produsele. 

“Emma oferă un salariu lunar de 800 euro/lună celor care vor să le testeze produsele”, se spune în comunicatul de presă. Rolul principal al unui Specialist în Somn va fi să încerce produsele Emma și să împărtășească experiențele și opiniile în social media. Oricine poate aplica dacă îndeplinește cerințele următoare: are peste de 18 ani, este creativ, utilizează frecvent rețelele sociale și iubește somnul. 

Cei interesați trebuie să completeze formularul de înregistrare și să înregistreze un videoclip de prezentare care explică „De ce ar trebui să devin noul Specialist în Somn al Emma” și să se înregistreze până la 15 februarie la acest link. Videoclipul înregistrat trebuie să fie vertical (format portret) și să dureze maxim 60 de secunde.

Compania, care în 2021 raporta o cifră de afaceri de peste 645 milioane euro, a anunțat recent deschiderea a 20 de posturi pentru biroul din România din diverse domenii – resurse umane, finanțe, contabilitate, operațiuni și distribuție, având în plan multe altele pentru anii următori. Compania are deja o prezență în peste 30 de țări din America, Europa și Asia-Pacific.