Societatea comercială Transilana S.A. este o filatură de lână pieptănată de mărime mijlocie, cu o producție anuală de cca. 800 tone.

Producția se efectuează exclusiv la comandă, fiecare articol fiind rezultatul unui studiu atent al solicitării clientului nostru.

Oferim posibilități nelimitate de alegere în privința caracteristicilor tehnice ale firului ai disponibilitatea echipei noastre de specialiști de a proiecta și realiza produse în conformitate cu specificațiile și/sau criteriile de performanță cerute.

Gama de fire, fără a limita lista noastră de produse la cele prezentate, include:

-fire pentru țesături cu destinații diverse: îmbrăcăminte modă, uniforme, tapițerii pentru mobilă și mijloace de transport, aplicații tehnice, în 100% lână și amestecuri lână/poliamidă, lână poliester;

-fire pentru tricotaje: modă, produse tradiționale, uniforme militare și corporatiste, aplicații medicale și tehnice, în 100% lână și amestecuri lână/poliamidă, lână/acril, lână/vâscoză, inclusiv diverse amestecuri ternare;

-fire pentru ciorapi: modă, sport, militari în 100% lână și amestecuri lână/poliamidă, lână/acril și diverse alte variante.

Firul produs poate fi: ecru, albit sau colorat, obținut prin vopsire în pală. Se pot obține culori uni (solide), melange și mouline.

Firele pot avea o finețe de la Nm 7 până la Nm 72 (simple, răsucite în 2 și 3 fire) iar loturile produse pot fi între 25 și 10.000 kg.

Firele pot fi filate SIROSPUN și CORESPUN (cu filament elastan).

La cerere se pot aplica tratamente speciale firelor produse: emoliere, tratament antimicrobial, antimolii, etc.

Verificările de calitate sunt realizate în fiecare etapă a producției, de tehnologi cu experiență, pentru a asigură calitatea produselor oferite.

Compania are implementat Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2008.

Pentru cea mai mare parte a produselor deținem certificare Oeko-Tex iar pentru firele produse din 100% lână englezească deținem licență British Wool Marketing Board.

p