Între 26 şi 29 septembrie se desfăşoară la Bucureşti PRINT&SIGN 2017, cel mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud-Est. 

Timp de 4 zile, în Pavilionul Central din Romexpo-Bucureşti te aşteaptă peste 100 de echipamente pentru tipar digital, industrial, tipar pe textile, dar şi broderie, serigrafie şi tampografie, materiale, consumabile, accesorii şi multe altele. Vei fi martorul unei adevărate defilări pe cel mai important catwalk tehnologic din industria tiparului digital şi a printului pe textile.

Vino să intri în contact cu cei 150 de lideri mondiali prezenţi la târg, printre care Mimaki, EFI, Canon, Agfa, HP, Roland, Ricoh, Zünd şi Huber, alături de alte companii locale şi internaţionale care expun produsele pe o suprafaţă expoziţională de peste 14.000 de mp.

Dacă lucrezi în industria textilelor şi a îmbrăcămintei, atunci nu trebuie să ratezi Conferinţa PrintTex 2017, cel mai mare eveniment dedicat printului pe textile, designului interior şi industriei de fashion, unde vei afla care sunt noile provocări ale imprimării digitale. PrintTex 2017 va avea loc pe 26 septembrie şi este doar unul dintre evenimentele conexe desfăşurate în cadrul ediţiei din acest an a târgului PRINT&SIGN – despre celelalte, poţi afla oricând mai multe detalii dacă accesezi site-ul oficial al expoziţiei, www.printsign.ro.

Vino şi tu alături de cei peste 8500 de specialişti-vizitatori din regiunea sud-est europeană, atent targetaţi!