În perioada 27-30 septembrie, școala Atelierele ILBAH va organiza numeroase Workshopuri gratuite de Croitorie în cadrul MODEXPO, o expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și accesorii.

Evenimentul, desfășurat în cadrul Pavilionului B2 al Romexpo, reprezintă platforma perfectă pentru lansarea și vânzarea de noi produse, cât și pentru stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte. În acest context, standul Atelierele ILBAH cu numărul M67 va fi ocupat de spectaculoasele creații ale unor tineri designeri talentați, absolvenți ai Cursului de Design Vestimentar Atelierele ILBAH, cu scopul de a reîmprospăta scena modei românești.

5 workshopuri interactive, destinate pasionaților de croitorie

Pe toată durata MODEXPO, specialiștii Atelierele ILBAH vor introduce vizitatorii în universul uneia dintre cele mai vechi și nobile meserii din lume, meseria de croitor. La finalul celor două ore interactive, participanții vor pleca acasă cu primul lor obiect cusut cu o mașină performantă, marca Brother. Workshopul “Descopera Secretele Croitoriei” este dedicat începătorilor și nu necesită niciun fel de experiență anterioară în domeniu.

Participarea la workshopuri este gratuită, insă accesul se face pe baza completării unui formular de înscriere online. Programul complet al workshopurilor, dar și detalii despre modalitatea de înscriere sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate!

Creații vestimentare unicat în standul Atelierele ILBAH

Din dorința de a susține următoarea generație de designeri, standul Atelierele ILBAH va fi ocupat de tineri creatori de modă, care își vor expune colecțiile vestimentare deosebite pe toată durata evenimentului. Fie că discutăm despre materialul, imprimeul, culoarea, forma sau povestea din spatele creațiilor, vizitatorii vor avea șansa de a achiziționa produse unicat, născute din pură pasiune și dăruire.

Organizatori: Atelierele ILBAH.

Eveniment susținut de Romexpo.

Parteneri: Cusut și Brodat, Brother.

Parteneri media: Dialog Textil, Business Texin.