Noua colecție Penti în materie de costume de baie și accesorii de plajă pentru vara 2017

Sezonul estival a sosit, semn că vara și-a intrat oficial în drepturi. Și, pentru că odată cu nou sezon, începe căutarea pentru costumul de baie perfect, Penti face un update ținutei de plajă și lansează noua colecție de costume de baie și accesorii de plajă pentru vara 2017. Caracterizată de un mix de tendințe și stiluri care urmărește să răspundă preferințelor fiecărei femei, colecția abundă în produse multicolore, iar tema #mix&match permite peste 50.000 de combinații diferite pentru cele preferă să se joace cu piesele de plajă și sunt mereu în căutarea unui look diferit.

Colecția pentru această vară pune accentul pe un look colorat, îndrăzneț, elegant și confortabil în același timp, se adresează atât adeptelor unui stil minimalist și elegant, cât și a celor care preferă un design deosebit, cu imprimeuri bogate și a celor care aleg funcționalitatea mai presus de orice și pune la dispoziție un design perfect pentru fiecare stil și formă a corpului.

Paleta largă de opțiuni disponibilă în materie de cromatică și design fac ușoară găsirea costumului de baie ideal, care să pună în valoare calitățile și, în același timp, să ascundă micile imperfecțiuni ale corpului. Pentru clasicul costum de baie întreg abordarea este în această vară una jucăușă, prin decupaje trendy și elemente precum franjuri și volane, în timp ce costumele de baie din două piese se remarcă prin forme și modele creative și moderne, care fac posibilă crearea unor combinații mix&match nelimitate. În ceea ce privește gama cromatică, se evidențiază o varietate largă de nuanțe, de la alb și roz până albastru și roșu,  fiind completate de teme grafice și exotice.

Indiferent de alegere, fiecare costum de baie urmărește să confere eleganță și funcționalitate, piesele asigură confortul necesar și modelează linia corpului și te invită să dai frâu liber imaginației și să creezi nelimitate combinații.

Noua colecție Penti cuprinde șase game, fiecare reprezentând câte un stil diferit și o sursă de inspirație aparte, așa cum lasă de înțeles și numele pe care îl poartă fiecare: Mistic, Etnic, Riviera, Tropical, Minimal și Synergy.

Gama Mistic se evidențiază prin aerul romantic dat de elementele din dantelă colorate, dar și detaliile croșetate și brodate. Are ca temă contrastul și este evidențiată de culorile îndrăznețe.

Gama Etnic este caracterizată de un mix armonios între imprimeurile etnice și cele colorate. Fiecare purtare se transformă astfel într-o călătorie exotică.

Gama Riviera va picta această vară în nuanțe bogate de albastru transpuse în imprimeurile tradiționale. Tema marină este păstrată și se regăsește și în accesoriile de plajă, precum fustele, pantalonii scurți și eșarfele.

Așa cum ne duce cu gândul la simplul auz al numelui pe care îl poartă, Gama Tropic este inspirată de un design colorat, cu motive vegetale și tropicale.

Simplitatea și minimalismul sunt caracteristicile distinctive ale gamei Minimal. Eleganța pe care o conferă aceste elemente vorbesc pe limba oricărei femei și îi complimentează atitudinea sexy și cool în același timp.

Gama Synergy se adresează celor care caută un costum de baie pe măsura personalității lor dinamice. Imprimeul colorat completează cu succes atitudinea relaxată și cool a celor care se aventurează în valurile mării, dar știu în același timp să aprecieze momentele de relaxare pe plajă. Paleta cromatică constă într-un mix de imprimeuri grafice, cu linii gros conturate, sloganuri și culori neon.

Colecția Penti pentru 2017 este una bogată și, pe lângă costume de baie, include și accesorii pentru plajă, precum pălării, ochelari de soare, genți, rochii și papuci de plajă. Aceste elemente îți găsesc locul în mod armonios în oricare dintre cele șase game și completează cu succes orice outfit de plajă.

Înființată în 1947 de către frații Kariyo, la Instanbul, Penti este una dintre cele mai cunoscute companii de dresuri de damă. Brandul numără la ora actuală peste 250 de magazine în Europa, Asia, America și Rusia, dintre care 21 magazine au fost deschise în România în decursul a patru ani. Fiecare magazin respectă misiunea brandului, de a oferi o varietate bogată de produse care să acopere nevoile tuturor clientelor și sunt comercializate dresuri de damă, șosete, lenjerie, costume de baie, pijamale și haine de casă.