Brandul italian Ermanno Scervino și-a prezentat colecția de Primăvară-Vară 2024 la București, în prezența lui Toni Scervino, unul dintre cei doi fondatori ai mărcii. 

Evenimentul a avut loc în magazinul brandului, situat în galeria The Grand Avenue, de la parterul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, și a marcat doisprezece ani de prezență în România. 

Ținutele care au fost prezentate publicului fac parte din colecția Primăvară-Vară 2024, intitulată “One of a Kind”, dezvăluită, în premieră, la finalul lunii septembrie, în timpul Milan Fashion Week. 

Colecția este un omagiu adus artei și a măiestriei. Designerul a folosit broderii rafinate și țesături prețioase, creând siluete care reflectă dragostea pentru feminitatea grațioasă și cultul pentru măiestria artizanală.

„A fost o onoare să prezentăm colecția noastră de vară, aici, la București. Prin aceasta, am dorit să transmitem pasiunea pe care o adăugăm fiecărei creații care poartă semnătura Ermanno Scervino, o adevărată expresie a frumuseții și a conceptului Made in Italy”, a declarat Toni Scervino, cofondator al Ermanno Scervino.

Brandul este prezent în România, în sistem de franciză, din decembrie 2011 și, începând cu toamna acestui an, magazinul prin care operează în țara noastră a intrat în portofoliul grupului de companii Terminal of Fashion, care deține mai multe francize internaționale, precum și platforma de luxury shopping www.toff.ro.