O prezență carismatică, un tip spumos, elegant și sincer, cu un discurs și o pricepere în a-și alege cuvintele. Un om ce “respiră“ moda și care a dat o altă definiție stilului, considerând că totul derivă din atitudine și asumarea cu care știi să porți ceea ce porți.

Crede în echilibru și în armonizarea oricărei piese vestimentare cu personalitatea fiecăruia. Știe să discearnă între “right” și “wrong”, între “in” și “out’’, fiindcă are o pregătire ce îl îndreptățește să vorbească ferm și coerent despre fenomenul fashion. Moda poate fi capricioasă și tendințele mereu schimbătoare, însă felul în care știi să îți conservi atitudinea și eleganța, ei bine, astea sunt statornice și te însotesc o viață întreagă.

Maurice Munteanu, stilist, fashion editor, jurat al emisiunii fenomen “Bravo, ai stil!” iar, mai nou, trainer Atelierele ILBAH!

Maurice va fi trainerul cursului The Complete Stylist în cadrul Atelierele ILBAH, fiindcă, spune el, e nevoie de cat mai mulți oameni verticali și coerenti, cu o viziune extrem de articulată în moda. A acceptat cu mare bucurie propunerea de a fi formator și de a-i învăța și pe alți pasionați de modă, cum trebuie privite lucrurile pentru a vorbi de stil și a compune un întreg care să atragă nu doar priviri, ci, mai ales, să rămână întipărit în subconștientul privitorului.

Trainerul tau de STIL te va ajuta să evoluezi

Maurice Munteanu este omul care crede că simțul estetic se învață. Te naști cu ceva, dar fără o cultură a stilului și fără un research temeinic, totul se poate transforma într-un haos, stilistic vorbind. Este ca și cum te naști cu dorința de a face performanță, dar nu agreezi idea de competiție. Cursul de Stilism cu Maurice Munteanu își propune educarea publicului avid de ceea ce înseamnă modă. Iar informația, pentru a fi corect receptată, trebuie sustrasă de la profesioniști. De la oameni care să cunoască istoria modei, care să stăpânească tot ce înseamnă tendințe, asocieri cromatice și de texturi, care să aibă un feeling în identificarea stilului personal și care să facă din modă o joacă. Una, însă, extrem de inteligență și asumată. Maurice Munteanu este un astfel de profesionist și a acceptat atât deschis să fie mentorul tău de modă și cultivare a unor repere estetice puternice.

Te va critica, te va lauda, te va combate, dar te va și încuraja în demersul tău stilistic. Vei simți influența lui în toate deciziile ulterioare în materie de modă. Vei învăța să porți tu haina, nu să lași haina să te poarte pe tine. Fiindcă stilul personal nu se referă la branduri.

Mai multe detalii despre curs, aici: Curs Stilism: The Complete Stylist cu Maurice Munteanu