Un eveniment inedit a anunțat lansarea celor mai complete cursuri de Design, Proiectare și Croitorie Costume Bărbați din București

Marți, 31 iulie, sediul Atelierele ILBAH din strada Radu Calomfirescu, nr. 13 s-a transformat în locul de întâlnire al pasionaților de modă masculină. Evenimentul marchează lansarea noilor Cursuri de Design, Proiectare și Croitorie Costume Bărbați, cursuri adresate atât celor care vor să înceapă o nouă carieră în domeniu, cât și persoanelor cu experiență în modă, dar care doresc să se specializeze într-un nou sector, cel al modei masculine.

Într-o atmosferă boemă, cu aer italienesc, iubitorii de frumos au putut admira piese vestimentare unicat, realizate de trainerul cursurilor, maestrul croitor Răzvan Pintea. După 20 de ani de experiență acumulată Italia, Răzvan a revenit în România cu scopul de a contribui la scoaterea din umbră a meseriei de croitor și transormarea ei într-o adevărată artă vestimentară.

Printre invitații speciali ai serii s-au numărat peste 60 de bărbați îmbrăcați la patru ace, parte a proiectului S.T.U.P. “Noua Malagamba a Bucurestiului”. Membri sunt persoane reprezentative din domenii precum teatru, film, modă, TV, fotografie s.a., uniți de un stil vestimentar original, inspirat din perioada interbelică.

Proiecții tematice au rulat pe tot parcursul evenimentului, iar participanților le-au fost prezentate mașini de cusut și brodat performante, vârf de gamă, marca Brother, pe ritmurile muzicii asigurate de DjHighWay.

Uite cum a fost la eveniment: https://www.facebook.com/pg/AteliereleILBAH.ro/photos/?tab=album&album_id=1793999957373991

Organizatori: Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH este unul dintre cei mai mari organizatori de cursuri de calificare și formare profesională din România, autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

Parteneri: Brodat și Cusut, Brother, Prym, Tipare de Croitorie Sponsori: Aperol Spritz, Beauty One, DjHighWay

Parteneri media: Barbosul.ro, Bucharest style, BUSINESS TEXIN, Cool Daddy, Emanuel Iuhas, Dialog Textil, Creative Class, Marian Capet, InStilulMeu.ro, Social Agendă, The Socialite, DivaHair.ro, Sava Ionuț Daniel, Denis Radu, Mr. Roman, Pia Marina Voicu, Revista Atelierul.