Retailerul internațional Primark intenționează să deschidă un al treilea magazin în România, în Iulius Town Timișoara. Magazinul va fi prima locație Primark din vestul țării și urmează să fie inaugurat în a doua jumătate a anului 2024. 

Anunțul vine după intrarea Primark pe piața românească în decembrie 2022, odată cu deschiderea primei sale locații în ParkLake Shopping Centre, București. Doar șase luni mai târziu, retailerul a deschis un al doilea magazin în oraș, în Centrul Comercial AFI Cotroceni, în iunie 2023.

Recrutarea pentru noul magazin a început, iar oportunitățile de angajare pentru pozițiile manageriale pot fi găsite pe site-ul Primark Careers. Magazinul va avea o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați de spațiu retail.

„Ne bucurăm să anunțăm următorul nostru magazin din România, care se va deschide în Iulius Town Timișoara, în a doua jumătate a anului 2024. Magazinul va deveni a treia noastră locație din România și reprezintă o altă etapă importantă în expansiunea noastră pe această piață, precum și în regiunea mai largă a Europei Centrale și de Est (ECE),” a declarat Maciej Podwojski, Director ECE, Primark.

Primark este un retailer de modă internațional cu peste 70.000 de angajați în 16 țări din Europa și SUA. Primark deține peste 400 de magazine la nivel global și continua să se extindă pe piețe noi și existente cu obiectivul de a ajunge la un număr de 530 de magazine până la sfârșitul anului 2026, inclusiv pe noua piață din Ungaria.