Gemini CAD Systems vrea să contribuie la efortul comun al industriei textile românești de a trece peste această perioadă economică dificilă. Un mod de a crește eficiența în departamentul de proiectare sau în sala de croit este folosirea unor aplicații CAD / CAM de ultimă generație, cu o ergonomie îmbunătățită, cu funcții care acoperă toate nevoile de dezvoltare ale unui produs complex.

Începând de acum, utilizatorii de Pattern Designer X20 au acces gratuit la add-on-urile Pliuri complexe cu vizualizare 3D, Piese interconectate, Schiță tehnică și Istoric model, pe toată durata subscripției de update. În Nest Expert X20 trecerea la versiunea cu 4 core-uri a programului este oferită fără costuri suplimentare.

Toți utilizatorii versiunilor anterioare (X9 – X19) sunt invitați să descopere generația Gemini X20 printr-un update care beneficiază, fără costuri suplimentare, de toate beneficiile oferite gratuit celor care deja folosesc ultima variantă a aplicațiilor. În plus, pentru o adoptare mai ușoară a noilor programe echipa de suport tehnic oferă 4 ore de instruire online.

Vrei să utilizezi anumite licențe Gemini pe perioade limitate?

Acum vă punem la dispoziție posibilitatea de a subscrie cu plata lunară pentru aplicațiile Gemini: tu decizi cât și când le folosești. În decurs de un an, poți transforma subscripția în achiziție, fără să pierzi banii cheltuiți.

Click pe link pentru mai multe informații despre campanie:

https://reusim-impreuna.geminicad.com/