Embro Expert din Baia Mare anunță demararea unei noi linii de business care privește vânzarea de utilaje de broderie. Compania este distribuitor exclusiv în România al mașinilor de brodat Galaxy, al dispozitivelor pentru mașini de brodat industriale Judy’s Device și softului de digitizare al broderiilor I-Cliqq.

Toma Constantin, proprietarul afacerii, este specialist în broderie computerizata pe mașini industriale din 1997 și încearcă să le împărtășească și clienților din experiența sa, „astfel încât să le fie cât mai ușor să își poată dezvolta produsele.”
Din punctul său de vedere, este mai important ca clienții să își canalizeze energia pe creativitate și să ofere un plus de valoare produselor lor, iar compania sa să le ofere suportul tehnic de care au nevoie. În plus, cei care achiziționează softul beneficiază de training în digitizare.
„Concret, la fiecare instalare de utilaj, eu stau două – trei zile la sediul clientului și îi ofer toate informațiile de care are nevoie pentru a începe. După aceea îi ofer asistență la distanță în orice problemă legată de broderie, de la furnizorii de materiale speciale, până la soluții tehnice aplicabile produselor lor,” spune Toma Constantin.
Mașinile de brodat Galaxy sunt realizate la comandă, în funcție de configurația dorită de client, iar fiecare mașină este montată, reglată și testata în fabrică.
Toma Constantin punctează că Embro Expert va continua să ofere și servicii de broderie pe mașinile proprii, „pentru a nu pierde contactul cu domeniul și pentru a ajuta clienții în cazul în care nu au posibilitatea să își realizeze broderia din diverse motive.”
All About Visual Communication - Dialog Textil