Furnizorul ieศ™ean de soluศ›ii software pentru sala de croit รฎi invitฤƒ pe profesioniศ™tii din fashion, producฤƒtori, mici ateliere ศ™i tineri designeri interesaศ›i de partea tehnicฤƒ, inginereascฤƒ a construcศ›iei de modele ศ™i dezvoltarea de produs sฤƒ participe la o serie de ๐Ÿฒ๏ธ ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ถ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ รฎn cadrul cฤƒrora vor รฎnvฤƒศ›a sฤƒ construiascฤƒ ศ™i sฤƒ modifice cu uศ™urinศ›ฤƒ tipare digitale ศ™i sฤƒ creeze colecศ›ii digitale.

Webinariile abordeazฤƒ o serie de subiecte, precum conectarea pieselor, liniile de ghidaj, pliurile complexe, tabelele de dimensiuni si mฤƒsurฤƒtori, modificarea automatฤƒ a gradฤƒrilor ศ™i a modelelor, รฎntocmirea de documentaศ›ie tehnicฤƒ de produs ศ™i multe altele.

รŽnscrierile pentru urmฤƒtoarele sesiuni se pot face folosind link-urile afiศ™ate pe pagina de Facebook a Gemini CAD Systems, pe website-ul companiei sau pe profilul de LinkedIn al acesteia.

Urmฤƒtorul webinar va avea loc รฎn data de 6 aprilie. La finalul workshop-ului, participanศ›ii care au parcurs ศ™i asimilat toatฤƒ informaศ›ia beneficiazฤƒ de un ๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฏ๐˜€๐—ผ๐—น๐˜ƒ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ care atestฤƒ trainingul efectuat.

Traian Luca, CEO ศ™i fondator al Gemini CAD Systems, a declarat pentru Dialog Textil cฤƒ participarea a depฤƒศ™it toate aศ™teptฤƒrile. โ€La primul webinar, am avut mai bine de 200 de participanศ›i, la cel de-al doilea au fost peste 300 de รฎnscriศ™i. E o dovadฤƒ cฤƒ ne putem folosi inteligent ศ™i de un context dificil ศ™i cฤƒ ne adaptฤƒm bine la orice situaศ›ie.โ€

Mai multe informaศ›ii, aici:

https://www.geminicad.com/events/de-la-construire-de-tipare-pana-la-colectii-digitale/