Furnizorul ieșean de soluții software pentru sala de croit îi invită pe profesioniștii din fashion, producători, mici ateliere și tineri designeri interesați de partea tehnică, inginerească a construcției de modele și dezvoltarea de produs să participe la o serie de 𝟲️ 𝘄𝗲𝗯𝗶𝗻𝗮𝗿𝗶𝗶 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁𝗲 în cadrul cărora vor învăța să construiască și să modifice cu ușurință tipare digitale și să creeze colecții digitale.

Webinariile abordează o serie de subiecte, precum conectarea pieselor, liniile de ghidaj, pliurile complexe, tabelele de dimensiuni si măsurători, modificarea automată a gradărilor și a modelelor, întocmirea de documentație tehnică de produs și multe altele.

Înscrierile pentru următoarele sesiuni se pot face folosind link-urile afișate pe pagina de Facebook a Gemini CAD Systems, pe website-ul companiei sau pe profilul de LinkedIn al acesteia.

Următorul webinar va avea loc în data de 6 aprilie. La finalul workshop-ului, participanții care au parcurs și asimilat toată informația beneficiază de un 𝗖𝗲𝗿𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗮𝗯𝘀𝗼𝗹𝘃𝗶𝗿𝗲 care atestă trainingul efectuat.

Traian Luca, CEO și fondator al Gemini CAD Systems, a declarat pentru Dialog Textil că participarea a depășit toate așteptările. ”La primul webinar, am avut mai bine de 200 de participanți, la cel de-al doilea au fost peste 300 de înscriși. E o dovadă că ne putem folosi inteligent și de un context dificil și că ne adaptăm bine la orice situație.”

Mai multe informații, aici:

https://www.geminicad.com/events/de-la-construire-de-tipare-pana-la-colectii-digitale/