Adient Trim Ploiești, fabrică specializată în producția de tapițerii auto, a anunțat că dorește să-și extindă forța de muncă și caută să angajeze 120 de operatori pentru atelierul de coasere. Locurile de muncă sunt disponibile pentru persoanele cu cel puțin opt clase absolvite, din Ploiești și zonele limitrofe. La acest început de an, compania a majorat salariile și a declarat că va oferi și “alte beneficii substanțiale”.

Astfel, noii angajați beneficiază de o perioadă plătită de instruire și adaptare la locul de muncă. Ulterior, la pachetul format din salariu și tichete de masă se adaugă bonus de performanță, prime de vară și iarnă, de 8 Martie, Paște, loialitate și rezultate. Angajații beneficiază de o creștere a salariului în două tranșe, în lunile ianuarie și mai, înregistrând o majorare totală de 14%. 

“Orele suplimentare se plătesc cu 200%, iar angajații beneficiază și de spor pentru orele de noapte și de week-end. Beneficiile personalizate includ transport gratuit pe cele peste 20 de rute ale companiei, acces la 500 de vouchere de vacanță (în valoare de 1.000 de lei) și cantină la sediul fabricii”, spun reprezentanții companiei. 

“(…) Negocierile colective au adus creșteri substanțiale ale salariilor și alte beneficii care sperăm să demonstreze, încă o dată, aprecierea conducerii Adient Ploiești față de contribuția angajaților la performanța acestei fabrici”, a declarat Adrian Diță, Plant Manager Adient Trim Ploiești.

Activitatea fabricii se desfășoară în incinta Parcului Industrial Ploiești. Compania Adient este prezentă în România din anul 2000 și are peste 5.800 de angajați și șase unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).