Grupul Secuiana se consolidează intern prin fuziunea prin absorbție a Secuiana SA și S’Mode.    

Potrivit proiectului de fuziune aprobat de administratorii ambelor firme în iulie 2022, Secuiana SA va prelua patrimoniul, activele și personalul S’Mode – care se va dizolva fără lichidare și va fi radiată de la Registrul Comerțului. În contul părților sociale deținute, acționarii S’Mode vor primi acțiuni Secuiana. De asemenea, vor fi transferate către Secuiana toate drepturile și obligațiile S’Mode. Acțiunea se înscrie, conform proiectului de fuziune, în strategia de creștere a eficienței companiei printr-o mai bună utilizare a capacităților de producție, o reducere a costurilor, și o creștere a puterii de negociere cu furnizorii.

Grupul cu sediul în Târgu Secuiesc e format din trei companii: Secuiana SA, S’Mode și Seconf SA. Partea de retail e deținută și operată de Secuiana SA, iar producția se desfășoară în toate cele trei entități. Secuiana a trecut printr-un proces de schimbare de proprietar în anul 2021, când, în noiembrie, pachetul majoritar de acțiuni a fost preluat prin achiziție de către Roy Chowdhury Arun Gregor.

Familia Roy Chowdhury avea încă de dinainte de preluarea Secuiana interese în zona Covasna: ca succesoare a familiei Mikes, este proprietară a domeniului Zabola din comuna Zăbala, Covasna.