Milbro Textile, producător amplasat în estul Bucureștiului, a anunțat că scoate spre vânzare produse de protecție personală precum măști de unică folosință sau reutilizabile, combinezoane de unică folosință sau reutilizabile (din polietilenă impermeabilă), halate, bonete, botoșei scurți sau lungi și capișoane.

Prețurile variază de la 2,9 lei + TVA pentru măștile de unică folosință, până la 89 lei + TVA pentru combinezoanele reutilizabile. Unele produse sunt deja pe stoc, altele se confecționează la comandă.

„Produsele dețin certificat ISO pentru protecție. Toate țesăturile dețin certificate și fișe tehnice,” anunță reprezentanții Milbro.
Compania este specializată în confecționarea de uniforme militare și de protecție, uniforme școlare, dar și echipamente sportive. Irish Green este brandul propriu sub care se vând articolele sportive.
Înființată în 1993, compania a fost unul dintre furnizorii strategici ai ministerului de interne și de apărare din România, dar a colaborat și cu forțele NATO pentru producția de uniforme.
Potrivit informațiilor Ministerului Finanțelor, Milbro Textile înregistra în anul 2018 un profit net de 4.037.060 lei, la o cifră de afaceri netă de 40.964.597 lei.
Tot la nivelul anului 2018, producătorul avea 219 angajați.