Creatoarea Irina Schrotter a lansat Homebody, o colecție-capsulă de loungewear, realizată integral în fabrica sa din Iași după noile norme de siguranță.

Creativitatea nu se oprește pe timp de criză, dimpotrivă: deseori, în condiții vitrege, oamenii au fost stimulați să depășească obstacolele, iar unii s-au adaptat admirabil.

Irina Schrotter a gândit o linie de îmbrăcăminte potrivită situației, cum clientele sale petrec în aceste zile mult timp în casă, unde confortul primează. Materialele naturale precum bumbacul și inul stau la baza colecției formată din hanorace și pantaloni sport, bluze lejere, salopete și fuste diafane. Hainele se remarcă prin culori vii și imprimeuri unice care au scopul de a da o stare de bine celor care le poartă.

Pentru a limita efectele noului tip de Coronavirus pe plan local, Irina Schrotter, care conduce o fabrică de textile în care lucrează peste 700 de angajați, a impus noi norme de activitate pentru siguranța echipei sale. Astfel, pentru realizarea colecției Homebody, personalul a fost instruit și pregătit pentru distanțarea socială, și a purtat măști lucrate manual în fabrică și mănuși de protecție.

”Noua realitate în care ne aflăm impune mai mult timp petrecut acasă și haine cu o adaptabilitate mai mare. Homebody este exact despre asta, despre lejeritatea cu care poți purta aceeași piesă pe canapeaua ta, acasă, sau la o revedere cu prietenele. E despre nevoia de libertate, dar fără compromis pentru calitate și felul în care te simți când porți un obiect vestimentar. Echipa irina schrotter a fost bucuroasă să se întoarcă la muncă pentru crearea Homebody”, declară Irina Schrotter.