Pentru colecția WINTER 2020, brandul românesc Sense propune o serie de paltoane, pardesie și jachete reversibile de o eleganță care le permite să traverseze anii fără a-și pierde din calități și din valoarea inițială.

Realizată de designerul Sense, Andreea Tincu, colecția cuprinde atât modele versatile de jachete – simple sau cu față dublă, și pardesie din stofă de lână, cât și paltoane teddy bear din blană ecologică.

Modelele Sense concepute de Andreea Tincu mizează pe aspectul funcțional și pe confortul termic absolut necesar în zilele friguroase, fără însă a face compromisuri la capitolul stil.

Jachetele din stofă de lână sunt accesorizate sezonul acesta și cu câteva elemente din piele eco, menite să creeze un melanj de texturi interesant, iar curelele late care le însoțesc permit stilizarea în mai multe moduri, în funcție de contextul în care sunt purtate. Jachetele reversibile, prevăzute pe o față cu blană eco, și pe cealaltă cu matlaseuri din fâș, sunt o variantă intermediară între hainele cu alura sport, potrivite pentru temperaturile extreme sau excursiile montane, și cele chic-casual care pot fi purtate oricand.

Pardesiele din colecția de iarnă vin în două variante de croi și patru culori, purtabile și perfect adaptabile. Modelul Celine, cu guler și rever, disponibil în variantele crem și camel, iar pardesiul Mignon, din lână, pe roșu și verde, cu guler tunică și croi minimalist, contemporan, anticipează sărbătorile.

Paltoanele teddy bear din blană eco, sunt prezente în colecția Sense într-o nouă abordare, care mizează pe mai puțin volum, și pe mai multă eleganță și versatilitate.

Colecțiile Sense se găsesc în rețeaua de magazine din București și din țară, cât și online pe www.fashionsense.ro.

În perioada 16-22 noiembrie 2020, o selecție generoasă de articole beneficiază de reduceri de până la 70% în campania #BlackWeek.