În portofoliul nostru găsiți echipamente de imprimare, finisare și ambalare, dar și soluții software de ultimă generație create special pentru industria textilă. Toate acestea provin de la cormpanii cu tradiție, lideri și trendsetteri în domeniu.

lmprimantele HP S500 sau HP S1000 sunt ideale dacă doriți să imprimați direct sau prin transfer termic pe o gamă largă de țesături din poliester sau pe hârtie începând cu 25g. Aplicații: îmbrăcăminte sport, fashion, soft signage și home&deco. Echipamentul HP S500 este disponibil în showroom pentru demonstrații LIVE.

KORNIT oferă cea mai avansată soluție pentru imprimarea directă pe textile. Storm HD6 este construită pentru imprimare DTG (direct-to-garment) de dimensiuni medii și mari. Disponibilă în showroom.

VASTRAJET este o forță a industriei textile atunci când vine vorba despre imprimarea unor modele vibrante unice, pe fibre naturale și nu numai. Banda transportoare adezivată face posibilă imprimarea pe majoritatea țesăturilor elastice sau transparente cu gramaj mic.

Presele termice Sefa sunt ideale pentru aplicații diverse: de la aplicări de logo cu prese termice clasice sau prese termice pentru large format și sisteme de pretratament pentru imprimarea DTG până la tuneluri de uscare. Disponibile în showroom.

Chiossi e Cavazzuti oferă soluții de fixare și mașini capabile sa plieze și să împacheteze articole de îmbrăcăminte, cu economii considerabile în termeni de timp și bani. Disponibile în showroom.

Echipamentele Matic reprezintă flexiblilitate și automatizare – soluții pentru tăiere, cusut, inspecție și stocare, pentru confecționarea textilelor la cea mai bună calitate în piața digitală șinu numai. Disponibil în showroom.

Kongsberg, cele mai versatile mese de tăiere, dispun de tool-uri specializate pentru materialele textile.

Software-urile ESKO și Caldera Sport Center vin în completarea portofoliul nostru pentru domeniul industriei textile.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre produsele comercializate de Grup Transilvae, accesați link-ul acesta: https://www.transilvae.ro/ro/produse/

CONTACT: sales@transilvae.ro I 021 456 9005 I www.transilvae.ro | Showroom: Strada Doamna Chiajna, nr 26, București