Iconicul Roundhouse din Londra pregătește scena pentru COS Toamnă-Iarnă 2021. În trecut și prezent inspirația artiștilor, realizatorilor de filme și producțiiloravant-garde, spațiul oferă acum posibilități infinite și tinerelor comunități creative.

Proiectând culoare, lumină și mișcare pe un canvans alb în această locație unică, spectacolul aduce împreună audiența într-un spatiu fizic și digital, deschizând drumul către o direcție viitoare evoluată a brandului.
Componentele specifice pot fi recunoscute instantaneu ca fiind COS: materiale, tăieturi, culori – principii fundamentale. Aceste componente subliniază o prioritate generală, a stilului mai presus de modă. Căutând să reinventeze o garderobă clasică, libertatea de a depăși limitele designului tradițional este concomitentă cu fluiditatea mișcării prin stiluri drapate, stratificate și fit-uri supradimensionate. Detaliile personalizate sunt aduse la un alt nivel și construcția este rafinată – întâlnindu-se într-un punct între simplitate și complexitate, eleganță și funcționalitate.

O influență retro este personificată prin gulerele mărite și mânecile rotunjite într-o rochie de mătase mov închis, în timp ce minimalismul din anii ‘90 inspiră proporții mai subțiri prin croieli sub forma vestelor de costum și pantalonilor relaxați. Pliurile animă fustele, în timp ce costumele adaugă un sentiment de structură. Paltoanele clasice sunt propuse în culoarea albastru cobalt deschis sau confecționate din piele, regândind clasicele piese de zi cu zi.

COS abordează sezonul atât cu funcționalitate cât și cu stil în linia întâi a designului. Adepți ai modei străzii și styling-ului funcțional COS pune accent pe construcția meticuloasă și pe detaliile esențiale.