World of Tents (WOT), companie belgiană specializată în producția de corturi, caută parteneri de manufactură în România. Potrivit reprezentantei companiei, ing. Mariana Florescu, într-o primă fază va fi nevoie de în jur de o mie de corturi, de diferite dimensiuni și culori.

Corturile intitulate “Autentic” urmează să fie confecționate din țesături de bumbac de greutate mică și medie (220 g/m2 și 320 g/m2), și vor face parte dintr-un proiect care se lansează în această perioadă și care va cuprinde diferite variante de corturi.

Alpinter, companie care face parte din această inițiativă, colaborează cu organizații de talie mondială precum Unicef, Crucea Roșie și a oferit de-a lungul timpului soluții de adăpostire temporară în cazul multor calamități naturale și umanitare. Cel mai recent exemplu este cutremurul de 6,4 grade care a lovit Croația în perioada sărbătorilor de iarnă.

Pentru a fi mai aproape de cei aflați în nevoie, compania a înființat centre logistice în Belgia, UAE, Uganda, Pakistan și China, de unde poate trimite ajutor de urgență oriunde în lume, în decurs de 48 de ore.

Pentru mai multe informații, vă puteți adresa dnei ing. Mariana Florescu, la mf@alpinter.com.

Sursa foto: Alpinter.com