Primul magazin individual al brandului Murmur, fondat de designerul Andreea Bădală, s-a deschis pe 21 decembrie în cadrul centrului comercial Promenada Mall din București.

Noul magazin, cu o suprafață de 96 mp, se alătură celor peste 150 de retaileri din Promenada Mall. Cu prilejul inaugurării, magazinul va oferi clienților o reducere specială de 15% la toate produsele, până pe data de 7 ianuarie.

Murmur, brandul românesc premium fondat în 2011 de către Andreea Bădală, a dobândit notorietate prin prezența sa la nivel mondial, pe piețe din Europa, Asia, SUA și Canada. Articolele vestimentare ale brandului sunt purtate de vedete internaționale precum Beyonce, Madonna, Miley Cyrus, Lady Gaga și Kylie Jenner.

Colecțiile vestimentare ale brandului sunt create în atelierul propriu, prin tehnici de cusătură manuală. Magazinul lansează colecții de tip capsulă, în ediții limitate și oferă o gamă variată de opțiuni vestimentare pentru orice moment al zilei sau orice ocazie: de la linia casual cu tricouri, pantaloni și colanți, până la elegantele ținute de seară.

Foto: Paris Hilton, purtând creațiile Murmur