Pregătiți-vă să deveniți parte din noul hub comercial pentru textile al Europei de Est!

ROMANIA FASHIONTEX – Romania International Fashion, Textile & Accessories Fair este organizată cu participarea a peste 200 de expozanți și va aduna 12.000 de profesioniști din industria textilă în zilele de 25, 26 și 27 ianuarie la Centrul Expozițional Romexpo din București, România.

Târgul este organizat în parteneriat cu federația patronală de profil FEPAIUS și mizează pe participarea celor mai importanți producători și buyeri din România și Europa.

În cadrul acestui hub comercial pentru textile al Europei de Est, Fashiontex dă întâlnire celor mai mari producători de textile și celor mai importanți buyeri est-europeni și din Balcani, care vor avea ocazia de a vedea   expuse o gamă largă de produse ce anticipează cele main noi tendințe din domeniu. Mai mult, expoziția Romania Fashiontex este completată de seminare de tendințe, workshop-uri și prezentări ale industriei regiunii.

Dedicată sourcing-ului de producție și achiziției de produse textile manufacturate, Romania Fashiontex va susține creșterea exporturilor expozanților – nu doar pe piața românească, ci și pe piața europeană – și va oferi o privire de ansamblu asupra ultimelor tendințe din domeniu.

Sunteți bineveniți la cea mai importantă întâlnire a anului pentru industria textilă din România cu începere din 25 ianuarie 2024 la Centrul Expozițional Romexpo.

 

Site-ul oficial al evenimentului:  https://romaniafashiontex.com/

Formular de rezervare stand: https://romaniafashiontex.com/book-your-stand

Formular de înregistrare vizitatori: https://romaniafashiontex.com/online-invitation

 

Vă rugăm să contactați Organizatorul pentru mai multe informații:

Pyramids Group:

E-mail: info@pyramidsfair.com / marketing@pyramidsfair.com

Office: 0090 2165752828

Mobil & Whatsapp: 0090 5061269692

 

Vă rugăm să contactați FEPAIUS pentru mai multe informații:

E-mail: fepa_ius@yahoo.com

Office: 0040 21 311 2981

p-publicitate.jpg - ConstructivConstructiv