CARLIN CREATIVE TREND BUREAU, cea mai mare agenţie de trenduri pentru industria de fashion din lume – cu sediul la Paris, vine la TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, expoziţia dedicată industriei textile din Europa de Sud-Est!

Fondat în 1947, CARLIN este primul birou de prognoză din lume şi numără în prezent 40 de colaboratori la nivel global. Experţii CARLIN detectează şi studiază tendinţele sociale şi noile comportamente de consum ale populaţiei, cu scopul de a găsi soluţii comerciale şi creative care să asigure succesul clienţilor săi.

Vizionari în fashion, experţii CARLIN decodează comportamentul influent important (pe baza analizelor şi a datelor obţinute din piaţă) şi anticipează conceptele estetice ale consumatorilor de mâine, în baza cărora pot fi concepute strategii de inovare din partea jucătorilor din domeniu.

CARLIN analizează, decodifică, îmbogăţeşte şi inventează trendurile în industria de fashion pentru următorii 5 ani.

Vino între 13 şi 15 septembrie la locul de întâlnire al jucătorilor din industria textilă sud-est europeană (pavilionul central din Romexpo-Bucureşti) să afli de la experţii CARLIN care sunt trendurile in industrie şi în ce merită să investeşti!

Prezentarea are loc pe 13 septembrie în sala Cupola de la Romexpo-Bucureşti, începând cu ora 11:00, în cadrul Textile Trends ConferenceMade to measure.

Timp de trei zile, TEXTILE TECHNOLOGY SHOW va oferi un adevărat spectacol tehnologic LIVE al celor mai noi maşini de cusut, ţesut şi brodat, echipamente de imprimare digitală pe textile, maşini pentru producţia de textile şi îmbrăcăminte, parteneriate internaţionale, tehnologii inovatoare cu spectru larg de utilizare, inovaţii în design, furnizori de materii prime, soluţii şi servicii pentru industria textilă din sud-estul Europei.

După o absenţă de 10 ani în România, primul târg dedicat industriei textile din regiune (organizat de EUROEXPO Fairs) se bucură de susţinerea “Dialog Textil”, revista industriei textile şi de confecţii din România.

Participă la TEXTILE TECHNOLOGY SHOW şi vei afla direct de la sursă care sunt trendurile în industria textilă, pentru următorii 5 ani!

Mai multe detalii, pe www.textilshow.ro

Urmăreşte-ne şi în social media: www.facebook.com/textiletechnologyshow.romania/

*** 

Despre EUROEXPO

EUROEXPO Fairs este organizatorul celor mai mari târguri şi expoziţii de business din România. Cu o experienţă de peste 15 ani în organizarea de târguri şi expoziţii noi, compania a înregistrat un trend ascendent şi a reuşit să crească anual atât numărul expozanţilor, cât şi pe cel al vizitatorilor. Prin intermediul târgurilor lider de piaţă (Metal Show, Baby Boom Show – ediţiile de primăvară şi toamnă, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Cleaning Show, Pack Expo, Expo Shop, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platformă profesională de comunicare între reprezentanţi ai mii de companii din România şi din străinătate, poziţionând compania în vârful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.
Târgurile şi expoziţiile EUROEXPO oferă cadrul propice pentru interacţionare, evenimente conexe informative şi proiecte menite să impulsioneze dezvoltarea economică.