Luna februarie constituie pretextul perfect pentru răsfăț și pentru o actualizare a garderobei în acord cu primăvara care pare că anul acesta a fost nerăbdătoare să își facă simtită prezența.

În preambulul noului sezon, SENSE dezvăluie colecția Early Spring, alcătuită din piese care oferă primele indicii asupra principalelor tendințe fashion, și totodată aduc un plus de motivație pentru a încerca croieli, culori sau tipologii vestimentare noi.

Lejeritate, comfort, culori delicate, materiale ușoare și o simplitate perfectă descriu piesele propuse de Sense. De la bluzele și cămășile din crep sau vâscoză, fustele creion și pantalonii office ¾ care pot fi purtați în această perioadă de tranziție, cu dres mat și pantofi clasici, sau cu ghete înalte, și până la rochiile cu croi minimalist în A și aer ușor retro, sau sacourile ponte potrivite atât cu pantaloni și bluze, cât și cu rochii, colecția SENSE Early Spring, concepută de designerul Andreea Tincu, invită la diversificare cromatică și la descoperirea unor noi moduri de a întâmpina primăvara vestimentară – imprimeuri florale, paisley, polka dots sau stripes, păstrând aceleași linii curate specifice brandului.