Aveuro Internațional a dat startul producției de măști de protecție, într-un spațiu achiziționat recent în Câmpina. Linia de producție este formată din cinci echipamente moderne, iar capacitatea este de 30.000 măști pe zi.

Potrivit informațiilor apărute în presa locală, investiția nu este una de moment, legată de situația de coronavirus, ci una care se dorește a fi derulată pe termen lung.

„Producția noastră este destinată comercializării en-gros, pe plan intern, dar și extern”, a declarat directorul general al societății Aveuro Internațional, Vlad Papuc pentru Câmpina TV.

Aveuro a obținut autorizație de funcționare pentru fabrică de la Ministerul Apărării Naționale, autorizație emisă în baza Avizului tehnic acordat de Centrul de Cercetare Științifică al MApN, care a testat măștile produse la Câmpina. Conform acestui aviz, măștile sunt de o foarte bună calitate, gradul de filtrare bacterian fiind de 99,7%.

Aveuro a investit în amenajarea halei de producție, care ulterior a fost supusă controlului de conformitate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, în vederea emiterii autorizației sanitare; materiale și echipamente etc.

Credit foto – Campina TV