În perioada 9 – 11 august 2023 are loc în capitala Turciei târgul Istanbul Fashion Connection (IFCO), aflat la cea de-a patra ediție. Evenimentul este organizat de ITKIB Fairs, o sucursală a Asociației Exportatorilor de Îmbrăcăminte din Istanbul, organizația-umbrelă a industriei de modă și îmbrăcăminte din Turcia.

IFCO va reuni aproximativ 400 de expozanți din toate grupele de produse din industria de îmbrăcăminte și modă, în șase săli. Vor fi prezenți furnizori de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, denim, sportswear, îmbrăcăminte de seară și de ocazie, lenjerie, ciorapi, piele și blană, pantofi și accesorii.

Printre brandurile prezente se numără și İpekyol, Climber, Damat, Kiğılı, B&G Store, Lufian, Jakamen, NaraMaxx, Giovane Gentile și Lee Cooper, anunță organizatorii. 

În același timp, IFCO oferă și posibilitatea de reprezentare a companiilor turcești producătoare de confecții, de țesături, mostrare, prototipuri și controlul calității. La târg vor avea loc și prezentări de modă ale unor designeri turci. 

Sunt așteptați în jur de 30.000 de vizitatori din peste 100 de țări, în principal din UE, Marea Britanie, CIS, nordul Africii, Orientul Mijlociu și SUA.