L’Oréal a anunțat semnarea unui acord cu Natura &Co pentru achiziționarea grupului australian de cosmetice de lux Aēsop, printr-o tranzacție cu o valoare de întreprindere de 2,525 miliarde de dolari.

Creată în 1987, Aēsop este renumită pentru produsele din portofoliul propriu pentru îngrijirea tenului, părului și de îngrijire corporală. Aēsop este distribuit în aproximativ 400 de puncte de vânzare în America, Europa, Australia, Noua Zeelandă și Asia, dar și în China, unde primul magazin a fost deschis în 2022. Brandul a înregistrat vânzări de 537 de milioane de dolari în 2022.

„Sunt încântat să primim Aēsop și echipele brandului în familia L’Oréal Group. Aēsop este un simbol al frumuseții avangardiste, ale cărui produse nu sunt realizate doar cu mare grijă și o atenție excepțională la detalii; ele reprezintă o combinație extraordinară de urbanitate, hedonism și lux”, a declarat Nicolas Hieronimus, Chief Executive Officer, L’Oréal Group.

În continuare, compania are în plan concentrarea asupra priorităților sale strategice, în special asupra planului de investiții în America Latină, potrivit declarațiilor lui Fábio Barbosa, Chief Executive Officer Natura &Co.