SENSE lansează o colecție specială de rochii de zi pentru sezonul cald, cu linii elegante și cromatică variată, în rezonanță cu tendințele sezonului.

Brandul românesc se află de mult timp sub bagheta stilistică a creatoarei Andreea Tincu, care reușește să insufle fiecărei colecții o notă unică și specială, atât prin intermediul detaliilor de croi, cât și prin cromatica fină și țesăturile selectate cu grijă.

Nuanțele delicate de roz și bleu migrează sezonul acesta și în segmentul pieselor casual sau office, fiind transpuse pe modele din crep, cu un croi young, în A și platcă feminină. Se asortează de minune dimineților însorite și excelează la capitolul confort, țesătura fiind ușor de “tolerat” pe piele, chiar și când temperaturile ating pragul caniculei.

Rochiile cu fuste clos și talie marcată cu curele late sau cele care abordează un croi drept și volane feminine aplicate pe mâneci, sunt evidențiate de culori speciale, desprinse din mediul natural: roșul intens al macilor, verdele crud etc. Sunt ideale atât pentru plimbări, ieșiri în oraș, cât și pentru întâlniri cu parteneri sau colegi.

Dacă până acum imprimeurile florale erau destinate cu precădere zonei casual, de weekend sau de ocazie, Sense reușește să le integreze și în garderoba office. Noile modele de rochii de zi sunt înfrumusețate de desene delicate cu flori, de grafisme chic și chiar de polka dots – printuri cu buline jucăușe, perfect acceptate și în mediile profesionale, mai ales în varianta clasică alb-negru sau alb-bleumarin.