După aproape 10 ani de activitate, brandul de haine IE Clothing primește o nouă identitate – ZESTAL. “Noul nume reflectă viziunea companiei de a crea haine atemporale dedicate tradiției populare românești care să inspire generațiile de azi și mâine”, arată comunicarea companiei. 

Prin acest proces de rebranding, compania își propune să scoată în evidență valorile brandului și să conecteze trecutul cu prezentul prin creațiile sale care să dureze peste generații.

Procesul de rebranding a fost marcat printr-un show de modă în spațiul propriu al ZESTAL, unde a fost prezentată cea mai nouă colecție, Infinity, cu 14 ținute de lux ce îmbină elemente de design cu detalii lucrate manual.

“Primul pas este cel de rebranding, urmând și alte acțiuni care să scoată în evidență mai bine valorile noastre și viziunea asupra design-ului atemporal, inspirat din tradiția românească”, au declarat fondatoarele Zestal. 

Brandul a fost fondat în 2014 de două tinere absolvente ale Facultății de Artă Decorativă și Design din București și deține un showroom fizic în București, iar creațiile pot fi comandate și online pe www.zestal.store.