Nici un eveniment cu participare largă a publicului nu este sigur în condițiile în care numărul îmbolnăvirilor cu Covid-19 de la noi din țară este în creștere continuă. Cu toate acestea, anumite târguri profesionale, B2B, s-ar putea să obțină aprobare din partea autorităților, cu condiția respectării condițiilor de siguranță pentru cei prezenți.

În cazul târgurilor de confecții, următoarea ediție a Tinimtex Mamaia are loc în perioada 8-13 septembrie. Organizatorii, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, au anunțat că au început să trimită invitații către companiile interesate și că intenționează să țină târgul, cu condiția ca situația sanitară de la momentul respectiv să permită acest lucru.

Doritorii au la dispoziție două secțiuni, una de prezentare şi contractare (8 – 9 septembrie 2020), iar cealaltă exclusiv pentru vânzare directă la stand (10 – 13 septembrie 2020).

În schimb, Modexpo București, care ar fi urmat să aibă loc pe 1-4 octombrie 2020, nu se va ține. Reprezentanții Modexpo au declarat pentru Dialog Textil că sunt cu porțile închise de luni de zile și că nu au voie, potrivit legii, să organizeze vreun târg.

Credit foto: Modexpo