Asociația Muma Pădurii a lansat o campanie inedită, menită să atragă atenția și să responsabilizeze populația cu privire la pericolul despăduririi. Astfel, sub sloganul „1 milion de copaci noi pentru România. O brățară, un copac”, organizația își propune să planteze copaci cu ajutorul banilor încasați în urma vânzării unor brățări realizate de tineri instituționalizați.

„Tu cumperi un produs 100% făurit cu materiale românești, de tineri români institutionalizați și Muma Pădurii donează pentru plantarea unui puiet și îngrijirea lui de după, celor de la Tășuleasa Social împreună cu care se fac plantările efective de 2 ori pe an,” se spune în comunicatul celor de la Muma Pădurii.

Fondată de doi tineri ambițioși, Filip Bașchir și Robert Szkokan, Muma Pădurii este un proiect de suflet care face un puternic call to action pentru responsabilizare și acțiune colectivă, pentru un viitor mai bun cu un aer mai respirabil.

Brățările Pădurii sunt împletite de tineri instituționalizați care se reintegrează în societate. Brățara unisex este realizată din fir de bumbac 100% produs în România și ambalată în hârtie reciclată și în plastic biodegradabil.