IE Clothing, brandul vestimentar românesc construit de Iulia Ghenea și Emilia Tudoran, lansează în luna aceasta o nouă colecție capsulă cu piese inspirate din elemente tradiționale de design din diferite regiuni, precum Vrancea, Oaș și Maramureș.

Până în prezent, IE Clothing a lansat 6 colecții inedite, ale căror piese vestimentare inspiră eleganță și rafinament, păstrând totodată aerul tradițional de altădată.

Brandul IE Clothing a luat naștere din pasiunea comună pentru modă și dragostea pentru tradiții celor două absolvente ale Universității Naționale de Artă din București. Pasiunea pentru modă și tradiție a început încă din copilărie, Iulia crescând într-o familie care își desfășura activitatea în domeniul confecțiilor, în timp ce Emilia a moștenit talentul, pasiunea pentru desen și dorința de a cunoaște universul creației de la bunicul ei.

Acest proiect de suflet este modalitatea noastră de a nu lăsa o identitate unică și valoroasă, a unui popor, a neamului nostru, să piară. Încercăm prin viziunea noastră să readucem în garderoba sexului frumos, piese vestimentare unice, parfumate cu eleganță și accesorizate cu o feminitate incurabilă, dar păstrând un aer de tradiție reîncarnată”,  povestește Iulia Ghenea, cofondator IE Clothing.

 

Noua colecție, LinIE, a fost concepută pornind de la zone de inspirație din diferite regiuni, unde s-au adăugat unele dintre cele mai importante valori ale brandului, precum dragostea pentru tradiție, unicitatea și calitatea superioară a produselor. Ceea ce o diferențiază de celelalte colecții poate fi vizibil în linia cromatică, prin renunțarea la nuanțele neutre și înlocuirea acestora cu o paletă largă de culori care cuprinde atât nuanțele pastel, cât și pe cele puternice și electrizante.

Produsele colecției sunt deja disponibile pe site-ul oficial https://ie-clothing.com/, precum și în showroom.