Toamna e momentul tricotajelor și al actualizării colecției de pulovere și cardiganuri, iar Sense le oferă clientelor o colecție de piese premium, realizate din lână virgină și cașmir, care coincide și cu a 19-a aniversare a brandului românesc de modă.

Tricotajele purtând marca Sense au contribuit dintotdeauna la conturarea „cărții de vizită” a brandului și reprezintă o investiție pe termen lung. Își mențin structura de-a lungul timpului, sunt potrivite oricărei ocazii și se adaptează oricarui stil vestimentar.

Pentru sezonul rece 2020-2021, Sense propune atât modele cu texturi fine, în culori rafinate, cât și modele tricotate, cu aspect home-made, care amintesc de puloverele împletite manual, și care se înscriu într-o tendință actuală, ce mizează pe latura tactilă, senzorială și pe manualitate.

În fabrica de tricotaje de la Smirodava lucrează peste 200 de ingineri textiliști și operatori, în mare lor parte oameni cu o experiență de câteva decenii, și în mod constant sunt realizate investiții în utilaje de lucru și tehnologii noi. În prezent, fabrica dispune mașini și instalații de lucru avansate și inovatoare, de materii prime de excepție, de proveniență italiană, astfel că produsele care ajung în magazine sunt de o calitate superioară, ultra-confortabile.

Colecția Premium din lână virgină și cașmir, concepută de Sense, include piese „knit&wear” și „whole garment”, adică tricotaje fără cusături pe mâneci și pe laterale.

Culorile specifice sezonului rece și paleta de bejuri și brunuri sunt completate de nuanțe de albastru și verde, cărora li se adaugă și tonuri proaspete de roz și mentă.