Inaugurat pe 8 octombrie, magazinul Nike din Mega Mall are o suprafață de 286 metri pătrați și un design ultra modern. Spațiul s-a redeschis cu un nou concept de retail și ultimele colecții de alergare, fitness, colecții destinate copiilor și articole de lifestyle și streetwear pentru pasionații brand-ului. Nike Mega Mall este primul magazin din cele șase anunțate de către Sport Time Balkans pentru această toamnă – trei magazine Nike în România și trei magazine în Bulgaria.

Magazinul Nike Mega Mall s-a redeschis în aceeași locație de la etajul 1 și își așteaptă clienții de luni până duminică în intervalul orar 10:00-22:00.

“Marcăm astăzi un moment important – inaugurarea primului magazin Nike deschis de Sport Time în Romania, în calitate de nou distribuitor al brandului, atât pentru România cât și pentru Bulgaria. Vor urma în cel mai scurt timp încă două magazine Nike în București, respectiv Brașov și trei magazine Nike în Bulgaria în Sofia și Plovdiv. Ne bucurăm că reușim să implementăm planurile de dezvolatare ale companiei și ale brandului, într-un an cu foarte multe provocări.” spune Gabriel Maranca – General Manager Sport Time pentru România și Bulgaria.

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru șase teritorii din regiunea Balcanilor și deține acorduri comerciale pentru încă două țări. Începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru Romania și Bulgaria.