Epson a lansat de curând pe piaţa din România SureColor SC-F3000, o nouă imprimantă DTG (direct-to-garment) pentru tipărirea direct pe materiale textile. Echipamentul oferă un cost de exploatare scăzut, fiind ideal pentru business-uri medii și mari, de profil. Este vorba despre afaceri care au nevoie de un nivel de acuratețe crescut, timp rapid de execuție și de abilitatea de a reproduce design-uri complexe pe o varietate mare de materiale textile. Epson SureColor SC-F3000 oferă eficiență și fiabilitate în producție, la viteze mari de imprimare.

Epson aduce în premieră, în gama sa de imprimante DTG, sistemul de alimentare continuă cu cerneală, cu recipiente de cerneală de 1.5 litri, care ajută la scăderea costurilor totale de exploatare și la reducerea timpilor morți. Pentru a completa design-ul intuitiv și fiabil, Epson a introdus caracteristici care fac operarea modelului SureColor SC-F3000 extrem de uşoară, chiar și pentru cel mai puțin experimentat utilizator, astfel încât imprimanta să tipărească eficient timp îndelungat, păstrând, în acelaşi timp, calitatea și acuratețea imprimării.

Andrei Butuman, Business Solution Account Manager Commercial & Industrial Printing, Epson România & Bulgaria, declară: „Inovarea noastră vine din dialogul cu companiile, iar această conexiune este lucrul care ne-a ajutat să modelăm funcționalitatea și design-ul modelului SC-F3000. Nu doar că am făcut această imprimantă ușor de folosit, dar și calitatea printului, la viteze impresionante, o face să fie relevantă atât din punct de vedere financiar, cât și creativ, pentru toate business-urile care vor să-și extindă și să controleze calitatea produsului final”.

Pentru mai mult control asupra calităţii la printare, SureColor SC-F3000 include noul software Garment Creator de la Epson, ce oferă o varietate de setări încorporate, pentru a îndeplini diverse cerinţe atât pentru materialele textile deschise la culoare, cât şi pentru cele închise.

Cerneala îndeplineşte Standardul Global pentru Textile Ecologice (GOTS), ceea ce înseamnă că aveţi siguranţa că respectaţi Oeko-Tex Standard 100 pentru textile ecologice de înaltă calitate. Cerneala și lichidul, compatibile și cu modelul anterior, SC-F2100, reprezintă o opțiune ideală pentru consumatorii și brandurile pentru care originea hainelor și țesăturilor devin o preocupare tot mai mare.

Andrei Butuman a adăugat: „Este important pentru noi ca utilizatorii să nu aibă nicio grijă în ceea ce priveşte imprimarea și să creăm încredere de fiecare dată când pornesc imprimanta SC-F3000. Acest deziderat poate fi atins prin livrarea unei soluții DTG complete: imprimantă, suport, cerneală și software”.

Alte caracteristici importante ale imprimantei SureColorSC-F3000:

  • Instalare ușoară
  • Ecran touch de 4.3 inci cu funcționalități îmbunătățite
  • Ajustare automată a înălțimii platanului grație senzorilor ce detectează grosimea materialului textil, pentru o tranziție ușoară între tricouri, hanorace, plase textile, bluze, etc.
  • Acuratețe maximă a imprimării cu tehnologia de plasare a picăturilor de cerneală
  • Acces ușor la zona de mentenanță și pentru înlocuirea consumabilelor

Imprimanta Epson SureColor SC-F3000 este comercializată în România de firma Dacora Print.

 

O ofertă de energie croită special pentru afacerea ta - Dialog Textil