Evenimentul va oferi acces la cele mai noi colecții Toamnă – Iarnă 21/22 și va prilejui întâlnirea cu reprezentanți ai Pantone și Drapers

Hyve Group relansează Fashion Together care va avea loc în spațiu virtual în data de 23 februarie 2021. Evenimentul digital va înlocui edițiile fizice ale Moda, Pure London, Pure Origin, și Scoop, care aveau loc în luna februarie. Conform organizatorilor, Fashion Together va păstra elementele-cheie care au făcut din showurile  Pure London, Pure Origin, Moda și Scoop Special un hub care adună informații din industrie și propune stiluri, trenduri și colecții.

Programul va oferi acces participanților la prezentări despre industrie, trenduri, paneluri de discuții și multe altele. Printre participanți sunt nume precum Kirsty McGregor (Drapers), Laurie Pressman (Panetone) and expertul în tendințe Geraldine Wharry.

Buyerii vor avea acces la showroom-uri virtuale dedicate, unde vor putea descoperi branduri noi și colecții oferite de parteneri existenți. Showroom-urile virtuale prezintă o serie de designeri și un portofoliu de branduri atent alese, iar fiecare prezentare de modă aduce în prim-plan o listă diferită de nume. Profilul dinamic al evenimentului va permite brandurilor și designerilor să se prezinte virtual la cel mai bun nivel, pentru că vor putea încărca video-uri, imagini de brand, manuale de tendințe, planșe de atmosferă.

Fashion Together va găzdui și module de expunere a produselor. Brandurile vor avea ocazia să-și invite buyerii la tururi virtuale de showroom, sau vor putea trece în revistă cele mai noi colecții. De asemenea, clienții vor avea opțiunea de a trimite un video de 5 minute care să fie prezentat buyerilor într-un interval de timp anunțat în prealabil.

Hyve Group, organizatorul Fashion Together și al evenimentelor Pure London, Moda, Jacket Required și Scoop, a declarat recent că platforma virtuală pe care o operează este o soluție pentru combaterea crizei Covid-19. În primul trimestrul al anului, Hyve are planificate opt evenimente – printre altele, în Turcia, Rusia, Ucraina și China – ajungând la un număr de 20 de evenimente lansate de la începutul pandemiei. Grupul consideră încurajator faptul că vaccinarea a început în piețele majore pe care acționează Hyve, ceea ce ne apropie de momentul în care vor fi posibile evenimentele care permit interacțiune fizică.

Fashion Together este un eveniment cu acces liber tuturor buyerilor și va avea loc în data de 23 februarie 2021.

Participanții se pot înregistra aici