Amânate recent din cauza pandemiei de coronavirus, târgurile Techtextil și Texprocess nu vor mai avea loc în acest an. În schimb, Messe Frankfurt a stabilit când se vor desfășura următoarelor ediții: între 21 și 24 iunie 2022.

Techtextil și Texprocess sunt principalele târguri internaționale dedicate textilelor tehnice, nețesutelor și tehnologiilor pentru procesarea textilelor și materialelor flexibile. Odată cu schimbarea lor pentru 2022, acestea se vor desfășura în ani pari de acum încolo. Datele pentru 2024 au fost de asemenea stabilite (9-12 aprilie).

“Ne bucurăm că, după consultări apropiate cu sectorul și partenerii noștri, a fost posibil să stabilim când vor avea loc târgurile care au fost amânate. Evenimentele au un ciclu bienal, ceea ce s-a dovedit în interesul sectorului, așa că, împreună am decis să îl menținem începând din 2022 ”, a spus Olaf Schmidt, Vicepreședinte al departamentului textile și tehnologii din cadrul Messe Frankfurt.

Pe lângă târg și programul extins de evenimente, organizatorii au pregătit și o mulțime de servicii digitale adresate expozanților și vizitatorilor.