În colaborare cu Infinited Fiber Company, brandul Weekday a introdus o versiune în ediție limitată a liniei sale populare de jeanși Rowe, folosind deșeuri 100% post-consum pentru a face o țesătură complet reciclabilă, respirabilă, precum bumbacul.

Materialul folosit pentru fabricarea blugilor este format din 50% bumbac organic și 50% Infinna ™, care provine din deșeuri textile reutilizate în proporție de 100%.

„Blugii Infinna ™ -Rowe sunt acum disponibili în magazinul online Weekday, iar prețul este același ca și pentru modelul convențional, stabilind în continuare necesitatea democratizării alegerilor de modă mai durabile,” se spune în comunicatul Weekday.

Infinna ™ poate fi reciclat din nou în același proces, împreună cu alte deșeuri textile. Tehnologia folosită de Infinited Fiber Company poate transforma deșeurile textile, cartoane și cele agricole într-un nou material asemănător bumbacului. Procesul inovator face posibilă reciclarea articolelor de îmbrăcăminte din nou și din nou, fără a compromite calitatea, creând astfel o adevărată economie circulară a modei.