Seria Epson de imprimante SureColor SC-F cu cerneală de sublimare sau direct-to-garment (DTG) a fost dezvoltată pentru o varietate largă de aplicaţii destinate producătorilor de haine și articole sportive, companiilor de articole promoționale sau decoraţiuni ori celor de producţie publicitară.  Echipamentele din gama SureColo SC-F oferă rezultate impresionante de printare indiferent de mediul de imprimare și se potrivesc perfect condițiilor de producție dinamice și exigente.

Imprimantele SureColor SC-F le permit antreprenorilor și designerilor de modă să dea frâu liber creativității și să realizeze imprimeuri diverse ca varietate cromatică, iar cerneala UltraChrome DS, aprobată GOTS, asigură printuri eco-friendly. Seria este alcătuită din imprimante ușor de întreținut, permițându-le utilizatorilor să economisească timp și bani pe întreaga durată a funcționării acestora.

În funcţie de tipul de aplicaţii pe care le imprimă, dar și de volumul de print, clienţii pot alege între mai multe modele, iar printre cele mai des căutate echipamente se numără Epson SureColor SC-F10000, SC-F3000 și SC-F2100.

Epson SureColor SC-F10000

Imprimanta Epson SureColor SC-F10000 este un model industrial, de 76 de inci, ce folosește cerneală de sublimare pentru producţia de haine și echipamente sportive, personalizarea obiectelor de decoraţiuni interioare, imprimarea de articole promoţionale şi semnalistică.

Printre caracteristicile importante ale imprimantei se numără:

 • Soluţie de printare cu cerneală bulk – rezerve de cerneală de 10 litri sau de 3 litri cu tehnologia „hot-swap”
 • Printare de mare viteză, de până la 255 m2/oră
 • Tehnologie Epson Precision Dot: trei tehnologii de sublimare dedicate (Halftone, LUT și Micro Weave)
 • Control automat avansat al tensiunii mediilor de tipărire, pentru o alimentare precisă şi stabilă
 • Soluția Epson completă, inclusiv capete de printare, cerneală, firmware şi software

Epson SureColor SC-F3000

 

Epson SureColor SC-F3000 este o imprimantă DTG (direct-to-garment) potrivită pentru companiile medii și mari în căutare de soluții de print pe materiale textile din bumbac, deschise sau închise la culoare. Imprimanta este ușor de utilizat și are un cost de exploatare scăzut.

 

Câteva caracteristici ale acesteia sunt:

 • Soluţie de printare cu cerneală bulk – rezerve de cerneală compacte, de 1,5 litri
 • Reglare automată a distanţei dintre platan şi cap graţie unor senzori pentru detectarea automată a grosimii materialului textil
 • Software Garment Creator pentru o instalare simplă şi producerea rapidă a design-urilor personalizate
 • Design uşor de utilizat, cu ecran tactil de 4,3 inci intuitiv.

Epson SureColor SC-F2100

 

Epson SureColor SC-F2100 a fost creat pentru a imprima direct pe articolele de îmbrăcăminte, rapid și la calitate superioară, se configurează rapid și este ușor de utilizat. SC-F2100 oferă un pachet DTG complet pentru conceperea și imprimarea bluzelor, tricourilor polo, hainelor pentru nou-născuți, sacoșelor textile mari sau a altor articole din bumbac. Cu ajutorul software-ului Garment Creator, utilizatorii pot produce rapid design-uri personalizate la o calitate excelentă.

 

Alte câteva caracteristici importante ale acestui model sunt:

 • Întreținerea redusă, datorită procesului automatizat de mentenanță, cu un cartuș separat de curățare
 • Cerneluri UltraChrome DG pentru culori vibrante și alb perfect, rezistent la crăpare
 • Capul de printare Epson PrecisionCore TFP ce permite imprimarea la volume mari, în culori clare
 • Moduri adiționale de imprimare rapidă
 • Pornirea mai rapidă datorită circulației îmbunătățite a cernelii

Pentru oricare dintre aceste imprimante, Epson oferă o soluție completă, iar toate componentele seriei SureColor SC-F sunt proiectate și fabricate în totalitate de către companie. Toate echipamente SureColor SC-F sunt comercializate în România de firma Dacora Print.

All About Visual Communication - Dialog Textil