Cele două târguri de tradiție pentru profesioniști, Techtextil și Texprocess, au confirmat edițiile anului 2022: branșa își dă întâlnire din nou între 21 și 24 iunie 2022 în spațiul expozițional de la Frankfurt Messe. Firmele care își rezervă spațiul încă de acum beneficiază de reduceri de early booking, a anunțat organizatorul german.   

Cele două târguri își mută prin urmare edițiile în anii pari, o dată la doi ani, ceea ce pare să se potrivească mai bine cu programul global al tuturor târgurilor internaționale. Firmele care rezervă spațiu cel mai târziu până la 31 august 2021 beneficiază de un rabat de la prețul standard.

Olaf Schmidt, Vicepreședinte pentru textile și tehnologii textile al Messe Frankfurt s-a declarat optimist cu privire la viitor și crede că târgurile oferă branșei, din nou, „oportunitatea de a se întâlni față în față și de a schimba informații. Dorința de întâlniri personale, discutii, socializare și circulație a ideilor e din ce în ce mai mare.” Asociația patronală a industriei germane, VDMA, și-a declarat susținerea pentru evenimente prin vocea lui Elgar Straub, cel care conduce departamentul de textile și pielărie: „Texprocess și Techtextil sunt târgurile cele mai importante pentru branșa noastră. Ambele expoziții oferă clienților o perspectivă unică asupra inovațiilor și evoluției tehnologice, dar și dincolo de acestea. Temele importante sunt noile tendințe de creștere a sustenabilității și digitalizării, iar Texprocess și Techtextil de la Frankfurt sunt cea mai importantă piață a viitorului.“


https://dialogtextil.ro/2019/05/07/cele-mai-noi-inovatii-ale-textilelor-inteligente-la-techtextil/

https://dialogtextil.ro/2021/02/04/texprocess-si-techtextil-se-amana-pentru-2022


Pentru prima dată, Techtextil și Texprocess vor ocupa patru spații expoziționale din partea de vest a Messe Frankfurt. Ambele târguri vor fi organizate în format hibrid, combinând beneficiile ambelor concepte: contact personal, conexiune virtuală și digitalizare. Messe Frankfurt a anunțat deja că va implementa un plan complet de igienă care să-i facă pe vizitatori și expozanți să se simtă în siguranță în timpul evenimentului.

Mai multe, pe http://www.techtextil.com și http://www.texprocess.com.

Foto: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Pietro Sutera